Σκουρλέτης:«Στην Ελλάδα έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μικρά ποτάμια»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
581

«διάττοντες αστέρες της δημόσιας ζωής, έτσι όπως εμφανίζονται, έτσι σύντομα να εξαφανίζονται”

«Στην Ελλάδα έχουμε το χαρακτηριστικό να έχουμε μικρά ποτάμια και να μην πλημμυρίζουν και εύκολα. Για το συγκεκριμένο τώρα καθένας κρίνετε όχι από τις φιλοδοξίες του, ούτε από το περιτύλιγμά του, αλλά από την ουσία αυτών που λέει. Αυτό που παρουσιάζει ως θέσεις, από το πρόγραμμά του. Γιατί πολλές φορές έχουμε δει διάφορους διάττοντες αστέρες της δημόσιας ζωής, έτσι όπως εμφανίζονται, έτσι σύντομα να εξαφανίζονται» απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με την πρωτοβουλία «Το Ποτάμι» του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, μιλώντας στο ρ/σ Alpha.

«Σε αντικειμενικό επίπεδο θεωρώ ότι είναι δικαίωμά του. Αλίμονο ο οποιοσδήποτε πολίτης να μην έχει δικαίωμα να εμφανιστεί μπροστά στον ελληνικό λαό και να διεκδικήσει τη συμπάθειά του ή την ψήφο του. Αλλά από κει και έπειτα δεν έχω δει κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη συγκυρία της εμφάνισης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, «δεν γνωρίζω αν έχει σχέση ότι αυτή η υποψηφιότητα εμφανίστηκε την επομένη της διάλυσης αυτής της προσπάθειας.. τα διάφορα συντρίμμια της Κεντροαριστεράς που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Αυτό μένει να αποδειχθεί» υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ κληθείς να σχολιάσει αν «ξεράθηκε η Ελιά», «σημασία έχει ότι είναι μια πραγματικότητα η οποία χαρακτηρίζει αυτόν τον χώρο. Μια κρίση ταυτότητας, μια έλλειψη ενός διακριτού πολιτικού στίγματος και ένα πλεόνασμα προσωπικών φιλοδοξιών ανθρώπων οι οποίοι όμως έχουν κριθεί πολιτικά και νομίζω ότι έχουν καταταχθεί στη χορεία των φθαρμένων πολιτικών προσώπων. Άρα έτσι το αντιμετωπίζω», κατέληξε.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού