«180 μοίρες- η Αττική αλλάζει πρόσωπο»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
441

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «180 μοίρες- η Αττική αλλάζει πρόσωπο» οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που το απαρτίζουν. Για το συντονισμό της δράσης υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών – Περιφερειακών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη οργανωτική συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού.

«Η πρώτη δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντί σας είναι ότι είμαι και θα είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαμορφωθούν αληθινοί και πραγματικοί δεσμοί μιας κοινότητας ανθρώπων. Αυτούς τους στενούς και ουσιαστικούς δεσμούς τους οικοδομούμε μαζί. Είναι αυτοί που ανατρέπουν κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία.

Με αρωγό την αυτοδιοικητική τεχνογνωσία που φέρνουν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και όλοι εσείς, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, και με σημαντικό εφόδιο τη βαθιά ευρωπαϊκή γνώση, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα. Το νέο και άφθαρτο μπορεί να επικρατήσει, και θα επικρατήσει.

Η επιθυμία και απόφασή σας να συνταχθείτε σε αυτόν τον αγώνα, που αρχικά φαινόταν δύσκολος, είναι το σοβαρότερο εχέγγυο ότι συμμεριζόμαστε τις ίδιες αρχές, το ίδιο όραμα και την πεποίθηση νίκης για να δώσουμε στην Περιφέρεια Αττικής το νέο πρόσωπο που αξίζει και δικαιούται», υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, απευθυνόμενος στους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού