“12 ώρες για την Ελλάδα, ημέρα γιορτής και αλληλεγγύης”

O τραγουδιστής Σαλβαντόρ Ανταμό καθώς και μέλη της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου θα συμμετάσχουν, το Σάββατο 28 Ιουνίου, στην τρίτη έκδοση της εκδήλωσης “12 ώρες για την Ελλάδα, ημέρα γιορτής και αλληλεγγύης”.

Η πριγκίπισσα Λέα θα συμμετάσχει στην έναρξη των εκδηλώσεων ενώ ο Ανταμό θα εμφανιστεί στην σκηνή το βράδυ, στη συναυλία που κλείνει τις εκδηλώσεις. Αναγνώσεις, μαθήματα μαγειρικής, χορούς και συναυλίες προβλέπονται εξάλλου στο πρόγραμμα. Οι “12 Ώρες για την Ελλάδα” δημιουργήθηκαν από μία ομάδα Βέλγων και Ελλήνων πολιτών, που είναι εγκατεστημένοι στις Βρυξέλλες.

” Το συμβάν έχει ως σκοπό να στείλει στον Ελληνικό λαό ένα μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας στην εποχή της κρίσης”, εξηγούν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους. “Αν και η οικονομική κατάσταση της χώρας γνωρίζει μία ελαφριά βελτίωση, η βοήθεια και η στήριξη προς τον πληθυσμό, παραμένει πιο αναγκαία από ποτέ.”.

Τα κέρδη της ημέρας θα χρησιμεύσουν να στηρίξουν δράσεις του Διεθνούς Ιδρύματος για την Ελλάδα. Η εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο περίπου 2.500 άτομα».

You may also like

Τηλεφωνική επικοινωνία Μισέλ – Ερντογάν

 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ