Χρυσή Αυγή: η “μαύρη λίστα”

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
346

Συνταρακτικά στοιχεία φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα “Το Έθνος”

Την “πλούσια” δράση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής σε δήμους και περιφέρειες της χώρας κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Το Έθνος”.

Ειδικότερα, τρεις κατηγορούμενοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκ των οποίων ένας προφυλακισμένος, επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου, υπεύθυνοι παραστρατιωτικών κατασκηνώσεων τύπου Νέδας, πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για οπλοκατοχή και πυρηνάρχες που έχουν πάρει μέρος σε ρατσιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στα μαύρα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα για δήμους και περιφέρειες.

Τρεις κατηγορούμενοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκ των οποίων ένας προφυλακισμένος, ένας βουλευτής που έχει «στιγματιστεί» για τη σχέση του με τα εγκληματικά τάγματα εφόδου της Νίκαιας, δύο πρόσωπα που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για οπλοκατοχή και επεισόδια, ένας επικεφαλής τάγματος εφόδου στη Θράκη, δύο υπεύθυνοι παραστρατιωτικών κατασκηνώσεων τύπου Νέδα και σκληροί πυρηνάρχες που παραμένουν πιστοί στον αρχηγό. Είναι τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια που παρουσίασε η Χρυσή Αυγή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πηγή: Εφ. «Έθνος»

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού