Φλαμπουράρης: «Θα φροντίσουμε να ενημερωθούν τα κόμματα»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
419

Θα φροντίσουμε να ενημερωθούν τα κόμματα, δήλωσε ο Αλ. Φλαμπουράρης, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους μας εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον realfm 97,8. Ερωτηθείς αν θα είχε νόημα μια συνεννόηση μεταξύ των αρχηγών των άλλων κομμάτων, απάντησε: «Παρότι δεν έχει ζητηθεί, ξεκίνησαν χθες το βράδυ να συναντηθούν οι τρεις και να επικοινωνήσουν, ουσιαστικά το αντικυβερνητικό μέτωπο, ενώ δεν είναι αυτό. Εμείς έχουμε πει ότι όποιος ζητήσει (σσ.ενημέρωση) αμέσως δίνουμε, θα φροντίσουμε σήμερα να ενημερωθούν τα κόμματα».

Ο κ. Φλαμπουράρης εμφανίστηκε καθησυχαστικός στο ενδεχόμενο η Γερμανία να επιμείνει στο τελεσίγραφο και να μπει η χώρα στην περιπέτεια να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη ρευστότητα και την ομαλή λειτουργίας της Οικονομίας. «Το καταλαβαίνω αυτό, ο φόβος και η αγωνία είναι κατανοητή. Θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, θεωρώ και έτσι έχει δείξει η όλη διαδικασία αυτό το διάστημα, τις 20 μέρες, θα βρεθεί οπωσδήποτε λύση στη μέση του δρόμου προς το συμφέρον και των δύο και του ελληνικού του λαού και των λαών της Ευρώπης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού