Φλαμπουράρης: «Έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
373

Απαντήσεις σχετικά με τη σημερινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας prorothema.gr ότι εταιρία που φέρεται να του ανήκει έλαβε έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύψους 3,9 εκατομμυρίων ευρώ έδωσε σε συνέντευξή του στον ρ/σ «9,84» και στην Νόνη Καραγιάννη, ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ρ/σ Αθήνα 9,84: «η πρώην εταιρία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρίες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρίες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη.

Από εκεί και πέρα λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα… Όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται, νομίζω ότι θα πέσει στο κενό…».

Οργισμένη απάντηση της Κουμουνδούρου

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας:

«Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την