Το Ποτάμι: Διεύρυνση και μεταγραφές

Ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής Διαλόγου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. σε μια από τις μεγαλύτερες ταράτσες των Αθηνών, στον Πολυχώρο ACRO (Ιερά Οδός και Πειραιώς γωνία).

Στην εκδήλωση προσωπικότητες θα μιλήσουν για τη ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα: Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι Γιάννης Βούλγαρης διδάκτωρ πολιτικών επιστημών και ερευνητής στο Ινστιτούτο Πολιτικής Κοινωνιολογίας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επεξεργασίας Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προϊόντων (ΑΣΕΠΟΠ) Βελβεντού Κοζάνης, Γιάννης Μεϊμάρογλου εκδότης της διαδικτυακής εφημερίδας «Μεταρρύθμιση» και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου και Γιάννης Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στις 9:00 μ.μ. ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει για το κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος σε αυτή τη συγκυρία (η ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2).

Στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου θα συμμετέχουν και τα μέλη της νεοσύστατης Επιτροπής Διαλόγου Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και φίλοι που έχουν ζητήσει να συνταχθούν με το Ποτάμι. Φιλελεύθεροι, αριστεροί, σοσιαλδημοκράτες, πράσινοι – ενεργοί πολίτες που βλέπουν το Ποτάμι ως τον κορμό της μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας που αναζητά η κοινωνία.

You may also like

Συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών για το άνοιγμα των σχολείων

Συνεδριάζει από τις 2 το μεσημέρι η επιτροπή