Τζιτζικώστας: Το έριξε στις εκπτώσεις

Μία τρίτη προεκπτωτική περίοδο μέσα στη χρονιά ειδικά για τη Θεσσαλονίκη προτείνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η επίσημη πρόταση δεν έχει ακόμη κατατεθεί, ωστόσο δρομολογείται η προσπάθεια υλοποίησής της, όπως ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.), Κοσμάς Καλογιάννης. Οι έμποροι και οι επιχειρηματίες εκτιμούν ότι αυτό το νέο 10ήμερο εκπτώσεων θα είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στην αγορά της πόλης αν λειτουργούσε τις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

“ Ήδη η Περιφέρεια ζητά μία τρίτη προεκπτωτική περίοδο. Εμείς προτείνουμε αυτό το τρίτο 10ήμερο να ισχύει για τη Θεσσαλονίκη το διάστημα της Έκθεσης” σημείωσε ο κ. Καλογιάννης και εξήγησε τους λόγους που η παράλληλη χρονική συγκυρία εκπτώσεων και ΔΕΘ μπορεί να αποτελέσει “τονωτική ένεση” για την αγορά. “ Είναι μία περίοδος που έρχεται στην πόλη μας πολύς κόσμος και είναι ευκαιρία να βρει μία αγορά, η οποία θα έχει κάποιες προσφορές. Έχουν τελειώσει οι εκπτώσεις του Ιουλίου – Αυγούστου. Εκτιμάμε ότι ένα 10ήμερο με προσφορές και εκπτώσεις θα λειτουργήσει θετικά για την εμπορική αγορά της Θεσσαλονίκης” επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ε.Σ.Θ.

Να σημειωθεί ότι οι δύο προεκπτωτικές περίοδοι που ισχύουν σήμερα είναι από 1η έως 10 Νοεμβρίου και από 1 έως 10 Μαΐου. Την ενδιάμεση Κυριακή σε αυτά τα διαστήματα, τα καταστήματα είναι ανοικτά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

You may also like

Επιπλέον δρομολόγια του ΟΑΣΘ για το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Τέσσερα επιπλέον δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 27 και