«Η ευχή μας είναι μια συμφωνία βιώσιμη και δίκαιη»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
422

Να υπάρξει στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους εταίρους της μια συμφωνία βιώσιμη και δίκαιη για όλους τους Έλληνες ευχήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

“Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και εύχομαι πραγματικά από αύριο το πρωί να ξημερώσει μια άλλη μέρα για τη χώρα μας, μια χώρα η οποία θα έχει φύγει από τη συζήτηση των μνημονίων και θα έχει μπει πια στη λογική της επανεκκίνησης της οικονομίας της, έχοντας στα χέρια της μια συμφωνία βιώσιμη και δίκαιη για όλους τους Έλληνες. Αυτή είναι η ευχή μας για σήμερα το βράδυ και αυτή είναι η ευχή μας για αύριο το πρωί. Εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επανεκκινήσουμε την τοπική μας οικονομία, την οικονομία της Περιφέρειάς μας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Ερωτηθείς τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν βρεθεί τέτοια συμφωνία απόψε απάντησε: “ποτέ μου σε όλη αυτή την πορεία δεν κινδυνολόγησα. Δε θα το κάνω σήμερα. Θα πω όμως ότι η ευχή όλων μας είναι να φτάσουμε σήμερα σε συμφωνία, η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο και η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο”.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού