ΣΥΡΙΖΑ: Επιτάχυνση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
606

Οι πολιτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, ο συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης και η επιτάχυνση κυβερνητικών πρωτοβουλιών ήταν μεταξύ των θεμάτων που, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Αντιθέτως, το θέμα της διαπραγμάτευσης παραπέμφθηκε για μετά το Eurogroup, διευκρίνιζε η ίδια κομματική πηγή. Στις πολιτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεσπόζει, χωρίς αμφιβολία, μια μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου. Νωρίτερα, για την ακρίβεια τα επόμενα 24ωρα, υπάρχει επίσης πρόγραμμα περιοδειών από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.

Επιπροσθέτως, ο συντονισμός κυβέρνησης και κόμματος με περαιτέρω εξειδίκευση, απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και η επιτάχυνση ήδη γνωστών κυβερνητικών πρωτοβουλιών, που δεν άπτονται της διαπραγμάτευσης. Συζήτηση για την αξιολόγηση δεν έγινε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφού κρίθηκε σκόπιμο να είναι προηγουμένως γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης.

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την