Στουρνάρας: είμαστε στο τέλος του προγράμματος

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
409

«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα διαρκέσουν όσο πρέπει» τόνισε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών

«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα διαρκέσουν όσο πρέπει» δήλωσε ο υπουργός οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, για την οικονομική διακυβέρνηση και το ευρωπαϊκό εξάμηνο.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών παρέπεμψε σε πρόσφατη ομιλία του κ. Ντάισελμπλουμ στο ολλανδικό κοινοβούλιο, κατά την οποία αναγνώρισε ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος στην Ελλάδα, ότι έχουν τηρηθεί όλα τα προαπαιτούμενα του Δεκεμβρίου, αλλά σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

Συνεχίζοντας, ο Γ. Στουρνάρας, δήλωσε τα εξής: «Αυτές τις εκκρεμότητες κουβεντιάζουμε με την τρόικα, είμαστε στο τέλος του προγράμματος. Είναι δύσκολη αυτή η αξιολόγηση. Ως ελληνική κυβέρνηση προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον ελληνικό λαό. Γι΄αυτό οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα κρατήσουν όσο πρέπει. Στο τέλος θα έχουμε συμφωνία».

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την