Στην ομάδα Άρη η Ολυμπιονίκης Νέρι Νιανγκουάρα

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
929

«Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό»

Αποφασισμένη να ενώσει τα χέρια της με τον ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου και να δώσει όλες τις τις δυνάμεις, για μια καλύτερη Αθήνα, όπως άλλωστε έχει μάθει να κάνει, εμφανίστηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια υγρού στίβου Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα.

Γέννημα – θρέμα Αθηναία, η Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα, σκοπεύει να αξιοποιήσει την εμπειρία της από τον Αθλητισμό, για να χτιστεί ένα σύγχρονο μοντέλο άθλησης για την Αθήνα. Αυτό ακριβώς είπε και στην δήλωση ένταξής της στην ομάδα του Άρη Σηλιωτόπουλου.

«Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο θα κάνω για μια άλλη φορά για την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα, με την ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου, για να πάψει η πόλη μας, να είναι μια πόλη χαμένων ονείρων και για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας».

Η μελαμψή Αθηναία, της ομάδας του Παναθηναϊκού έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα πολλές φορές. Από το 2001 που κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες, στη σκυταλοδρομία και στα 100μ. Ελεύθερο, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Νέρι Μαντέι Νιανγκουάρα, έγραφε μόνο σελίδες δόξας για τα ελληνικά χρώματα. Τώρα, υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δύναμή της στην Αθήνα.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός