ΣτΕ: Ανταλλαγή «πυρών» ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
404

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο του ΣτΕ και οι συνειρμοί της Χαριλάου Τρικούπη

«Χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται από το πρωί, με αφορμή τη συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ. «Περίεργη θεσμικά» χαρακτήρισε τη συνάντηση η Χαριλάου Τρικούπη, γνωρίζοντας την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά, η ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στα δύο επιτελεία:

ΠΑΣΟΚ: «Περίεργη θεσμικά η συνάντηση»

«Περίεργη θεσμικά η συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και κατά μείζονα λόγο η συνάντηση με την εισαγγελέα κ. Ράϊκου.

Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αρνηθούν μια συνάντηση που ζητείται, το θέμα είναι γιατί επιδιώκεται από τον κ. Τσίπρα η δημιουργία εντυπώσεων που δυσκολεύουν το έργο της Δικαιοσύνης.

Οι θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας είθισται να συναντώνται με τους προέδρους των ανώτερων δικαστηρίων και τον Εισαγγελέα του ΑΠ εν σώματι καθώς και με τις διοικήσεις των δικαστικών ενώσεων.

ΣΥΡΙΖΑ: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

«Είναι απολύτως κατανοητό για το ΠΑΣΟΚ να πανικοβάλλεται και μόνο στο άκουσμα της λέξης «δικαιοσύνη». Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» υπήρξε η αντίδραση της Κουμουνδούρου, που δεν έμεινε αναπάντητη.

ΠΑΣΟΚ: «Ωραία η απάντηση»

«Ωραία η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το στυλ έγιναν οι συζητήσεις του κ. Τσίπρα με τους δικαστικούς λειτουργούς που συνάντησε;» διερωτήθηκε η Χαριλάου Τρικούπη, σηκώνοντας το γάντι.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού