Σταθάκης: Επίσκεψη στο «επιχειρείν» της Θεσσαλονίκης

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
718

Στον κ. Σταθάκη κατατέθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Ιωάννη Μανδρίνο αναλυτικό υπόμνημα

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μανδρίνου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου και εξετάσθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της χώρας.

Την σύσκεψη αυτή, τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Γεώργιος Σταθάκης.

Ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και προτάσεις του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών και ζήτησε από την Πολιτεία την λήψη των απαραίτητων φορολογικών και αναπτυξιακών μέτρων για την επανεκκίννηση της οικονομικής και αναπτυξιακής δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Σταθάκης, που πήρε εν συνεχεία τον λόγο, συμφώνησε με τις επισημάνσεις του Προέδρου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας δεν μπορεί να γίνει με τις εφαρμοζόμενες σήμερα πολιτικές λιτότητας και υπερφορολόγησης που κλείνουν τις επιχειρήσεις και δημιουργούν ελλείμματα αλλά με την εφαρμογή ενός σχεδίου ανασυγκρότησης της οικονομίας και εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων με την παροχή ισχυρών κινήτρων.

Στον κ. Σταθάκη κατατέθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Ιωάννη Μανδρίνο, και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός