Σπηλιωτόπουλος: Χρειάζεται πάταξη του παρεμπορίου

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
455

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει επί μακρόν με τους καταστηματάρχες

Αυτοψία στην άναρχη κατάσταση του παρεμπορίου που επικρατεί στην περιοχή του Θησείου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης έκανε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, συνοδευόμενος από καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει επί μακρόν με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και στη συνέχεια οι ίδιοι τον οδήγησαν στους πεζόδρομους όπου ανθίζει το παρεμπόριο, λόγω της ανοχής της σημερινής δημοτικής αρχής, της έλλειψης ελέγχων και καλής αστυνόμευσης.

Αυτή ακριβώς την κατάσταση καυτηρίασε στη δήλωσή του, για την περιοχή του Θησείου: “Και αυτό είναι ένα ακόμη χειροπιαστό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Σε ένα χώρο που θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 30 άδειες για μικροπωλητές, γιατί αυτές είναι οι επίσημες άδειες, έχω μετρήσει πάνω από 300 μικροπωλητές. Ένας αρχαιολογικός χώρος και ένας χώρος περιπάτου, στην ουσία έχει παραδοθεί στο παραεμπόριο και από αυτό έχει παραδοθεί στην παράνομη μετανάστευση και στη φοροδιαφυγή. Χρειάζεται άμεσα αυτό το φαινόμενο να τερματιστεί. Να υπάρχει ουσιαστική χωροθέτηση και πάταξη του παραεμπορίου. Καθετί άλλο δυστυχώς όχι απλώς δεν βοηθά αλλά επισημοποιεί την παρανομία”.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός