Σπηλιωτόπουλος: «Διαφάνεια παντού»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
323

“Η διαφάνεια πρέπει να επικρατεί παντού στις σχέσεις μεταξύ πολίτη και υπηρεσιών του Δήμου”

Διαφάνεια παντού και ιδιαίτερα στις σχέσεις μεταξύ πολίτη και υπηρεσιών του Δήμου, είναι προτεραιότητα για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο ίδιος παρευρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του «Συμπαραστάτη του Δημότη», από την οποία έλαμψε δια της απουσίας του ο σημερινός δήμαρχος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, σε δήλωσή του αμέσως μετά την εκδήλωση, τόνισε:

«Έκθεση σαν κι αυτή που παρουσιάστηκε σήμερα από το Συμπαραστάτη του Δημότη, είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για το πώς η δημοτική αρχή πρέπεινα στέκεται δίπλα στον πολίτη. Πως πρέπει να επιλύει τα προβλήματά του, και μάλιστα κάτω από ένα καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

Η διαφάνεια πρέπει να επικρατεί παντού στις σχέσεις μεταξύ πολίτη και υπηρεσιών του Δήμου. Πράγματι, υπάρχουν πάρα πολλές αδυναμίες που καταγράφονται στην έκθεση. Αδυναμίες και προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα σκουπίδια, με την εγκατάλειψη και κυρίως με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης στην καθημερινή του συναλλαγή με τις δημοτικές υπηρεσίες. Αυτά τα προβλήματα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν.

Βέβαια, είναι λυπηρό που σε μια τέτοια εκδήλωση, εδώ στις εγκαταστάσεις του Δήμου, από το Συμπαραστάτη του Δημότη, αποφάσισε ο σημερινός Δήμαρχος να απουσιάζει. Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας, απουσιάζει και από εδώ, ενώ θα έπρεπε να είναι εδώ και όχι στις κομματικές φιέστες του ΠΑΣΟΚ όπως έγινε χθες το βράδυ.»

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την