Σιμόπουλος: «Είμαι πιο χρήσιμος στο υπουργείο»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
434

Τέλος στα σενάρια για το δήμο Θεσσαλονίκης έδωσε ο ΓΓ Δημοσίων Έργων από την Κεφαλονιά

«Όσο χρειαστεί» δήλωσε πως θα παραμείνει στην Κεφαλονιά ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, μιλωντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

«Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της αυτοψίας» με το δευτεροβάθμιο έλεγχο να έχει ξεκινήσει από χθες τόνισε ο κ. Σιμόπουλος, ανακοινώνοντας ότι, εκτός από τις 300 κλίνες που είναι διαθέσιμες στο κρουαζιερόπλοιο στο Αργοστόλι, αναμένεται να καταφτάσει εντός της ημέρας και νέο κρουαζιερόπλοιο για τους κατοίκους του Ληξουρίου.

Ο κ. Σιμόπουλος ρωτήθηκε αναφορικά με τα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. «Η αποκατάσταση των σεισμών στην Κεφαλονιά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδυαστεί με ενδεχόμενη υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης» απάντησε, διευκρινίζοντας: «δεν υπήρχε κατά τη γνώμη μου τέτοιος σχεδιασμός (από το Μέγαρο Μαξίμου). Υπήρχε μια φιλολογία, την οποία εδώ και ένα μήνα περίπου ο ίδιος φρόντισα να κόψω, γιατί θεώρησα ότι έτσι όπως εξελίσσετο η υπόθεση, η παρουσία μου στο υπουργείο θα ήταν πιο σημαντική και αποδείχτηκε και μάλιστα από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά ότι έπραξα σωστά», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού