Σακελλαρίδης: Δεν κυριαρχεί η αριθμητική, αλλά το όραμα για την Αθήνα

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
313

Αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του, υποστηρίζοντας ότι στον β’ γύρο των εκλογών «δεν κυριαρχεί η αριθμητική αλλά το όραμα» για την Αθήνα.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί ξέρω ότι στο β’ γύρο η επιστήμη που κυριαρχεί δεν είναι τα μαθηματικά και η αριθμητική. Δεν μπορείς να αθροίσεις τα σύνολα των ψήφων ψηφοδελτίων, π.χ. του Σπηλιωτόπουλου, του Κακλαμάνη με του κ. Καμίνη γιατί στην πραγματικότητα ο κόσμος θα κρίνει και θα πάει στην κάλπη την Κυριακή με βάση την εικόνα της πόλης τα τελευταία 3,5 χρόνια. Επειδή πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι των κ.κ Σπηλιωτόπουλου, Κακλαμάνη, Σοφιανού, Κοντούλη, Καπερνάρου απέρριψαν τη δημαρχιακή θητεία του κ. Καμίνη και πιστεύω ότι τίποτε δεν μπορεί να τους ωθήσει να τον ξαναψηφίσουν, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι τι θα συμβεί στην πόλη τα προσεχή 5 χρόνια.

Από τη δική μας πλευρά, απευθύναμε έκκληση, από την πρώτη μέρα, σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας και ιδεολογικής προέλευσης, να επιλέξουν δήμαρχο και ψηφοδέλτιο που όλο το προηγούμενο διάστημα έδειξε ότι έχει ρεαλιστική πρόταση, σχέδια και όραμα για την πόλη».

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, «το βασικό μειονέκτημα του κ. Καμίνη είναι ότι επέλεξε να μη βγει από το Δημαρχείο. Όταν επιλέγεις αυτό, χάνεις την επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ιεραρχήσεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι πολίτες. Υποεκτίμησε όλα αυτά τα προβλήματα και επιπλέον επέλεξε να διατηρήσει μια παθητική, στωική στάση απέναντι σε όλες τις κεντρικές κατευθύνσεις οποιασδήποτε κυβέρνησης στα 3,5 αυτά χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος. Δεν διεκδίκησε το κάτι παραπάνω για το Δήμο και τους πολίτες. Αποδέχθηκε με τον πιο παθητικό τρόπο την υποβάθμιση της ΤΑ και ειδικά του Δήμου της Αθήνας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος της «Ανοικτής Πόλης» απευθύνει έκκληση για μαζική συμμετοχή των Αθηναίων στις κάλπες της Κυριακής, ανεξάρτητα από τι θα ψηφίσουν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός