Σακελλαρίδης: βλέπει πρωτιά στον πρώτο γύρο

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
381

«Υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης»

Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει νικητής στον Δήμο Αθηναίων και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που βγήκε χθες στο φως της δημοσιότητας, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θεωρεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της υποψηφιότητάς του αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλή, σε σχέση με τους συνυποψηφίους του, αναγνωρισιμότητά του. «Αυτή τη στιγμή με γνωρίζει μόλις ένας στους δύο ψηφοφόρους. Ελπίζω μέχρι τις εκλογές αυτό να έχει αλλάξει», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων δήλωσε πως η δημοτική κίνηση στην οποία συμμετέχει έχει μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης. Όμως αυτές οι αστυνομικές δυνάμεις δεν διαχέονται στις γειτονιές. Είμαστε υπέρ της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας».

Ερωτώμενος για το θέμα των πολλών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να κλείνουν οι δρόμοι, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «στις μικρές πορείες οι συνδικαλιστές θα πρέπει να αξιολογούν αν πρέπει να κλείσουν το δρόμο».

Τέλος, αναφορικά με τους δημοτικούς υπαλλήλους που υπάχθηκαν στην κινητικότητα, ανέφερε ότι «θα πρέπει να δούμε αν όσοι έφυγαν από το δήμο κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για να επιστρέψουν. Εμείς θα πιέσουμε την κυβέρνηση να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού