Πυρά Πανούση κατά Ζωής

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
446

Μήνυμα προς την κυβέρνηση να τελειώνει η διαπραγμάτευση, με συμφωνία για παραμονή της χώρας στην ευρωζωνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασιας του Πολιτη από τον Βόλο, εγκαινιάζοντας σήμερα το νέο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεγάλης αμφισβήτησης που δέχεται από τα άκρα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως οι εκλογές δεν είναι αναπτυξιακή λύση.

«Ανήκουμε στην Ευρώπη που έχουμε οραματιστεί όλοι, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο ευρώ και άρα άλλη λύση από συμφωνία δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα διαπραγμάτευσης, ορίων, συνευθύνης, συνέργειας, κατανόησης. Είμαστε εκεί (στην Ευρώπη), είναι δύσκολα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα βγούμε. Οι διαπραγματευτές ξέρουν το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων και των πιέσεων. Άλλη λύση από το να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ δεν βλέπω», είπε.

Ο κ. Πανούσης όμως, έδειξε ότι έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά την καταγγελία ότι το περασμένο Σάββατο απαγόρευσε σε άνδρες των ΜΑΤ, να χρησιμοποιήσουν τουαλέτες του Κοινοβουλίου για την σωματική τους ανάγκη.

«Πιστεύω ότι στις δημοκρατίες ο θεσμός της Βουλής πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό, την Αστυνομία», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πανούσης και χαρακτήρισε την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου λαθεμένη, ενώ την απέδωσε σε παρεξήγηση.

«Δεν μπορεί να υποτιμάται (και άλλη φορά έχει συμβεί) η αστυνομία και να θεωρείται παρείσακτη στο προαύλιο της Βουλής, ενώ δεν είναι παρείσακτοι άλλοι που δεν εκπροσωπούν το νόμο και την τάξη».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού