Πληθαίνουν οι “σπίθες” Λαφαζάνη

Δεύτερο χτύπημα μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα επιχείρησε χθες ο βουλευτής, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενισχύοντας στο έπακρο την εσωκομματική δυναμική του.

«Το ένοχο κατεστημένο της χώρας, μετά το νέο μνημόνιο που συνομολόγησε η κυβέρνηση, αποθρασύνθηκε και έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ρεβανσισμού ώστε να ζητάει ευθέως να ποινικοποιηθεί το Plan B και να αρχίσουν να διώκονται ποινικά όσοι το υποστηρίζουν» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αν το κατεστημένο της μνημονιακής υποτέλειας της χώρας, αντί να πληρώσει για την καταστροφή, πιστεύει ότι μπορεί να βγει και από πάνω και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μετεμφυλιακή αρένα είναι πικρά γελασμένο» προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, καταλήγοντας «το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού δεν ηττήθηκε ούτε έχει παραδοθεί βορά στη χλεύη των ηττημένων. Ο αγώνας για το «ΟΧΙ» συνεχίζεται μέχρι το τέλος».

Διαρκείς… Σπίθες

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας επιθυμεί την σύγκληση του Διαρκούς συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φέρεται να εκτιμά πως μπορεί να συγκεντρώσει την πλειοψηφία, ανεβάζοντας τους ρυθμούς μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραματείας, την Πέμπτη.

You may also like

Ορκωμοσία Ερντογάν παρουσία 22 αρχηγών κρατών

Ο Τούρκος πρόεδρος ξεκινά σήμερα μια νέα θητεία