Παυλόπουλος: Βρίσκουμε πάντα το δρόμο μας

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
631

Την ανάγκη, αλλά και την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ενότητα και αποφασιστικότητα για να ξεπεραστεί η κρίση, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, χθες στην Σάμο, στον χαιρετισμό του στην τελετή της λιτάνευσης της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Με αφορμή και την νικηφόρα ναυμαχία της Μυκάλης, της οποίας η 191η επέτειος γιορτάστηκε χθες στο νησί, ο κ Παυλόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως τηρουμένων των ιστορικών αναλογιών, “τον δρόμο αυτό θα τον διανύσουμε ξανά, για ν’ αντιμετωπίσουμε την δεινή κρίση που τα τελευταία χρόνια μαστίζει τον τόπο και τον λαό μας. Τούτη τη φορά μάλιστα, μαζί με τους ομόθρησκους λαούς της Ευρώπης και με πυξίδα τις αρχές και της αξίες του Ανθρωπισμού και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, που βρίσκονται στον πυρήνα της χριστιανικής διδασκαλίας. Και θα τον διανύσουμε οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι, όπως το πράξαμε όταν χρειάσθηκε να γράψουμε τις πιο λαμπρές σελίδες της μακραίωνης ιστορίας μας».

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος «εμφανίζεται για εμάς, τους Έλληνες που έχουμε ταχθεί φύλακες της κιβωτού της Ορθοδοξίας, ως αφετηρία έμπνευσης με στόχο την υπέρβαση κάθε εθνικής κρίσης. Αφετηρία αποφασιστικότητας και ελπίδας για τη δύναμη που διαθέτουμε, ως λαός και ως έθνος, όπως έχουμε ιστορικώς και διαχρονικός αποδείξει, να βρίσκουμε πάντα τον δρόμο μας και την προοπτική μας, ιδίως υπό δύσκολες περιστάσεις» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

You may also like

Ξανά οι Καρντάσιαν στην τηλεόραση

Το «Keeping Up with the Kardashians» τελείωσε, το