ΠΑΣΟΚ: Σαββατοκύριακο διεργασιών

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
538

Πολιτικό Συμβούλιο, σύγκλιση νομαρχιακών επιτροπών και στο βάθος …Κεντροαριστερά

Με φόντο τις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και τις ευρωεκλογές του Μαΐου, υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, συνεδριάζει σήμερα στις 12:00 μ.μ., το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, προκείμενου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του κόμματος ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την τρόικα, αλλά και των ευρύτερων πολιτικών διεργασιών.

Ακολούθως, στοχεύοντας στην πλήρη οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος, αύριο, Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με τη συμμετοχή στελεχών από όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, τους κεντρικούς Τομείς του κόμματος, των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και των βουλευτών που συμμετέχουν στις τέσσερις επιτροπές που αποφάσισε η πρόσφατη ΚΠΕ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του Κινήματος ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (Ξενοδοχείο Caravel).

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού