ΠΑΣΟΚ: Αναμνήσεις από τα… «κλεμμένα»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
396

Έντονη αντίδραση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την αφίσα της ΝΔ στα social media.

Τη διαδρομή μέχρι την αποκάλυψη και τη συλλογή των «κλεμμένων» υπέρ του ελληνικού δημοσίου θύμισαν χθες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής, μη κρύβοντας τη βαθιά τους ενόχληση για την αφίσα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, προπαγανδίζοντας την επιστροφή των «κλεμμένων» 17.700.000 εκατομμυρίων ευρώ.

«Πρέπει να υπάρξει άμεση αποστασιοποίηση και διάψευση από την ΝΔ, γιατί αυτά τα 17 εκατ. ευρώ που επιστρέφονται, είναι αποτέλεσμα νομοθετικών ρυθμίσεων που μόνοι μας ψηφίσαμε. Για αυτό και ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι φυλακή, γιατί δώσαμε, με συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, τη δυνατότητα να μην παραγραφούν τα αδικήματά του» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος. παίρνοντας τη σκυτάλη από το συνάδελφό του, Γιάννη Κουτσούκο.

Ο κ. Κουτσούκος υπενθύμισε προς πάσα κατεύθυνση 2 νομοθετικές παρεμβάσεις του Κινήματος στη διάρκεια της κυβέρνησης Παπανδρέου για το «μαύρο χρήμα», υπογραμμίζοντας ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές έρευνες και αποφάσεις που απασχολούν τη κοινή γνώμη, ενώ το λοιδορούμενο ΠΑΣΟΚ δεν έχει πιστωθεί τίποτα. Αυτές οι δύο νομοθετικές πρωτοβουλίες ήταν απόφαση μας, για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού