Παπακώστα: Η ΝΔ λειτουργούσε με κανόνες. Αυτό φαίνεται να αλλάζει

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
348

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η πρώην βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, τονίζοντας πως η θέση της όσον αφορά την ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

Μάλιστα, με αφορμή την αποπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου, η ανεξάρτητη βουλευτής επισημαίνει πως πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν να λειτουργεί με κανόνες. «Αυτό φαίνεται να αλλάζει και θα αξιολογηθεί» σημειώνει.

Όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, η κ. Παπακώστα τη χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή, ζητώντας να διερευνηθεί σε βάθος και να εξεταστούν όλα τα στοιχεία και όσα λέγονται να βασίζονται σε αποδείξεις. «Να έρθουν όλα στο φως με θεσμικό τρόπο. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να συμβάλει στη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου, το οποίο είναι διεθνές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, διότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες. Πρέπει να υπηρετούνται από εμάς τους πολιτικούς, προκειμένου να χτίσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Θεωρώ πως, αφού η Δικαιοσύνη αποφανθεί οριστικώς και εκτιμηθεί η ζημιά εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτή θα πρέπει να διεκδικηθεί εις ολόκληρον» αναφέρει.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού