ΠΑΟ: 500.000 η τιμή πώλησης του Μαουρίσιο

- in ΚΟΣΜΟΣ
46

Δελεαστική πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ δέχθηκε ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα για «εδώ και τώρα» μεταγραφή, την οποία και μετέφερε προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ζητώντας να συναινέσει στην αποδέσμευσή του για να «μετακομίσει» στην αραβική χώρα.

Το θέμα, εντούτοις, είναι πως οι Άραβες θέλουν τον Βραζιλιάνο μέσο (ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου με τους «πράσινους») ως ελεύθερο, δίχως δηλαδή να πληρώσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Με τον Μαουρίσιο να χαρίζει το υπόλοιπο συμβόλαιο που έχει με το «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι (περίπου 300.000 ευρώ υπόλοιπο με τα μπόνους).

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» ήταν ξεκάθαροι πως δεν σκοπεύουν να δώσουν τον 34χρονο μέσο δίχως οικονομικά ανταλλάγματα κι αυτό το έχουν ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τον εκπρόσωπό του, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ για να ανάψουν το «πράσινο φως», καθότι πρόκειται για βασικό στέλεχος της ομάδας.

Ως εκ τούτου, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει είτε ο Μαουρίσιο να «κόψει» ένα μέρος απ’ τα χρήματα που του προσφέρει η αραβική ομάδα (οι πληροφορίες αναφέρουν πως του έχει προταθεί διετίες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατ. ευρώ), είτε η Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα που ζητούν οι «πράσινοι», προκειμένου να δώσει ο Παναθηναϊκός το «ΟΚ».

Σε κάθε περίπτωση, το όλο θέμα δεν πρόκειται να… τραβήξει πολύ χρονικά κι αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη (05/01), καθώς η Αλ Αχλί έχει δώσει ένα πρώτο χρονικό περιθώριο 48 ωρών, για να βρεθεί η χρυσή τομή στην όλη συζήτηση.

You may also like

Ελληνίδα υποπλοίαρχος έκανε γιορτές ανοιχτά του ατλαντικού ωκεανού

Στον Ατλαντικό ωκεανό, ανοιχτά της Βραζιλίας, στο υπερδεξαμενόπλοιο