Παλαιό Φάληρο: εντοπίστηκε “κινητή γιάφκα”

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
432

Βαρύ οπλισμό εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε σταθμευμένο όχημα

Τέσσερις αντιαρματικές ρουκέτες τύπου RPG, μέ ισάριθμους προωθητικούς μηχανισμούς των ρουκετών και έναν εκτοξευτήρα, τέσσερις αμυντικές χειροβομβίδες F1, με τους πυροδοτικούς μηχανισμούς τους, τρία καλάσνικοφ με επτά γεμιστήρες και κουτιά με σφαίρες για τα ίδια όπλα και δύο κοντάκια καλάσνικοφ, αποτελούν το οπλοστάσιο στο κλεμμένο ΙΧ, στο Παλαιό Φάληρο, που ερευνάται, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία , σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Το όχημα, που έφερε πινακίδες άλλου οχήματος στο πίσω μέρος του, φαίνεται ότι είχε κλαπεί από την Κερατέα ανήμερα την Πρωτοχρονιά και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση εδώ και δέκα μέρες από την Αντιτρομοκρατική.

Τα ευρήματα εντός του κλεμμένου αυτοκινήτου είναι εντυπωσιακά, ενώ πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον οπλισμό να προοριζόταν για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Άλλωστε, για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ρουκέτα RPG το 2007, απο την οργένωση Επαναστατικός Αγώνας, το 2007, εναντίον της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ αποπειράθηκαν και τον Ιανουάριο του 2013 να χτυπήσουν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού, τα οποία ύστερα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Επίσης, ρουκέτες του ιδίου τύπου είχαν βρεθεί και στο κρησφύγετο του Ε.Α. στην Κυψέλη.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός