Πάγκαλος: Γιατί βάζει τα κλάματα ο Τσίπρας;

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
524

Για τις εκλογές, τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα νυν και πρώην στελέχη του μίλησε στο ρ/σ Βήμα Fm, o Θόδωρος Πάγκαλος αναφέροντας:

«Ο Λαφαζάνης λαφαζανίζεται. Η Κωνσταντοπούλου τον βαράει. Ο άλλος, ο Μητρόπουλος, έχει κλέψει. Όλα αυτά, ο αρχηγός της παράταξης τα βλέπει κι ευθύνεται. Βασικό προσόν κάποιου αρχηγού παράταξης είναι να επιλέγει τους συνεργάτες του. Δηλαδή, επί Παπανδρέου, υπήρχε περίπτωση να βγει ο Παπανδρέου στη Βουλή και να πει «ξέρετε, αυτόν τον διάλεξα λάθος, γιατί μου φάνηκε καλός»; Το είχε πει ποτέ ο Παπανδρέου αυτό; Ο Παπανδρέου για μια υπόθεση που δεν τον αφορούσε άμεσα, είχε πει το ιστορικό «νέα κόλπα στη Βουλή. Τι θέλετε, νέα κόλπα; Κάντε πρόταση μομφής εναντίον μου».

Ο άλλος (σ.σ.: ο Τσίπρας) τσαχπινοκωλαράκιας είναι! Πότε από εδώ χώνεται, πότε από εκεί χώνεται… Τσαχπινοκωλαράκιας, μια έκφραση είναι. Σημαίνει αυτόν που προσπαθεί ν’ αποφύγει τις ευθύνες. Έτσι το λέμε εμείς στα χωριά της Αττικής. Και μετά βάζει τα κλάματα, επειδή τον είπε ψευτράκο ο Μεϊμαράκης. Κακώς τον είπε ψευτράκο, γιατί είναι αρχηγός κόμματος. Εγώ ορθώς τον λέω ό,τι τον λέω, γιατί εγώ δεν είμαι τίποτα».

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,