Νέα κόντρα στη Βουλή την Παρασκευή

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
415

Για μεθαύριο, Παρασκευή μετατίθεται η συζήτηση για «τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας», στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η συζήτηση, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, αναβλήθηκε υπό το βάρος των εξελίξεων στη διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους και δανειστές και μετατίθεται για την Παρασκευή, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της θα υπάρξει και ονομαστική ψηφοφορία.

Αναλυτικά, η ειδική ημερήσια διάταξη της ολομέλειας της Βουλής:

ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ώρα 10.00΄
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας και οι Βουλευτές του κόμματός του και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την