Μπακογιάννης: Υποψήφιος και… επισήμως

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
349

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διεκδικεί ο δήμαρχος Καρπενησίου

«Δεν είναι όλα μαύρα. Μέσα σε αυτή τη δοκιμασία μάθαμε πολλά. Ανακαλύψαμε ότι η οργή και η απελπισία δεν οδηγούν πουθενά. Ανακαλύψαμε ότι η εργασία είναι αξία και ότι πολλά χέρια μαζί κάνουν θαύματα όταν θέλουν. Μάθαμε ότι η αλληλεγγύη, το να προστρέχεις στο συνάνθρωπο είναι η πραγματική ανθρωπιά που θα μας βγάλει στο ξέφωτο και ότι τίποτε δεν λύνεται από τον καναπέ ή την καρέκλα του καφενείου» τόνισε μεταξύ άλλων, κατά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Βλέπουμε νέους να πιάνουν τον ταύρο από τα κέρατα και να επιχειρούν, γιατί διορισμός στο Δημόσιο δεν υπάρχει. Άλλους να επιστρέφουν στην επαρχία, στην πατρική τους γη για να δημιουργήσουν μεταποιητικές μονάδες, να ξανακαλλιεργήσουν τη γη που ξεχάστηκε με τις σπάταλες επιδοτήσεις» υποστήριξε ο κ. Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα, διψάμε για κάτι το καινούριο, κάτι το διαφορετικό. Ξέρουμε όμως, και πολύ καλά μάλιστα, πως η Ελλάδα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς. Ξέρουμε πως η αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο από κάτω προς τα πάνω».

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου μας δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε ξανά αυτό που μας ανήκει» σύμφωνα με το δήμαρχο Καρπενησίου, καταλήγοντας: «κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα. Και όλοι μάς το αναγνωρίζουν. Με αυτή την εμπειρία, στέκομαι σήμερα μπροστά σας, δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μπορεί και πρέπει να γίνει μια περιφέρεια πρότυπο».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού