Μιχελάκης: Ελάχιστες οι ζημιές στη Λήμνο παρά τον ισχυρότατο σεισμό

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
462

Στη Λήμνο βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Υπουργός Εσωτερικών προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών που υπέστησαν καταστήματα και σπίτια του νησιού.

Στο Δημαρχείο της Λήμνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα ευρεία σύσκεψη την οποία συντόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Γιάννης Μιχελάκης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

Μετά από εντολή του πρωθυπουργού ο κ. Γιάννης Μιχελάκης μετέβη στην Λήμνο με ελικόπτερο του πυροσβεστικού σώματος, ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου στο οποίο μετέχουν ο γραμματέας πολιτικής προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης μαζί με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη και ο υποδιοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Υποστράτηγος Αναστάσιος Πάτμιος.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης από την πρώτη στιγμή που έγινε αισθητή η ισχυρή σεισμική δόνηση στο Βόρειο Αιγαίο, επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή μαζί του ενημερώνοντάς τον συνεχώς για την κατάσταση που επικρατεί.

Παράλληλα ο κ. Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς στο γραφείο του λόγω της προετοιμασίας των αυριανών εκλογών, έθεσε σε άμεση ετοιμότητα τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός