«Μια μεγάλη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί πολιτική αστάθεια»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
608

«Αυτές οι εκλογές κρίνουν ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα και πάρα πολύ απλό και νομίζω και πολύ ξεκάθαρα κατανοητό. Εάν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης δημιουργήσει πολιτική αστάθεια, ό,τι επιτύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα διακινδυνευτεί έως και θα καταστραφεί» τόνισε, μιλώντας στον ρ/σ ΒΗΜΑ FM o υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε:

«Να το πω διαφορετικά: χθες στο γραφείο μου είχα συνάντηση με μια τεράστια πολυεθνική φαρμακευτική βιομηχανία, με την οποία διερευνάται δυνατότητα υπογραφής στρατηγικής συμφωνίας με το ελληνικό κράτος, για τη μεταφορά ενός μεγάλου τμήματος των κλινικών μελετών και των επενδύσεων της στην Ελλάδα. Μιλάμε για εταιρία τεράστια, από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου και σκοπεύει να φέρει την επόμενη πενταετία στη χώρα επενδύσεις που θα προσεγγίζουν το ένα δισεκατομμύριο. Η ρήση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας ήταν, μετά τις ευρωεκλογές και εφόσον όσα μας λέτε γίνουν, δηλαδή εάν η κυβέρνηση παραμείνει σταθερή, ετοιμαστείτε να μας κλείσετε ραντεβού με τον κ. Πρωθυπουργό για να έρθει ο CEO από τις ΗΠΑ.

Μια μεγάλη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με μια κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Δημιουργεί πολιτική αστάθεια αναμφίβολα. Εάν από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα, η χώρα θα απογειωθεί δεν υπάρχει ζήτημα είναι προφανές αυτό».

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,