Μάρδας: «Αναμενόμενη κάθε πολεμική που ασκείται»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
430

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στον realfm απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας επιχειρούν να εμφανίσουν με τέτοιο τρόπο την Ελλάδα ώστε το Βερολίνο να επιχειρήσει ρήξη στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε Ισπανία και Ιταλία.

«Κάθε διεθνής διαπραγμάτευση για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα πρέπει να ωριμάσει, αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποιείται συχνά. Αν δούμε κάποιες λεπτομέρειες ήταν έτοιμοι κάποιοι να υπογράψουν. Απλά και μόνο φαίνεται ότι υπάρχει μία διαφωνία στη διατύπωση. Ο,τι βλέπετε βλέπουμε και εμείς και προσπαθούμε να τα ερμηνεύσουμε. Ως εκ τούτου μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας.

Και πρόσθεσε:«Σε ό,τι αφορά την πολεμική η οποία ασκείται, αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Μπορώ να σας πω και η “γκριμάτσα” του Ντάισελμπλουμ ήταν προβλεπόμενη. Κάποια πράγματα είναι προβλέψιμα σε κάποιες διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν διαφωνίες ρουτίνας. Δεν είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και από την πρώτη στιγμή να πει: “ναι, έχεις δίκιο οπότε έλα να το συζητήσουμε”. Αν ο αντίπαλος το πει αυτό τότε έχουμε νικήσει κατά κράτος».

Πηγή: real.gr

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,