Μάντζιος: Πάμε για νίκη στη Λεωφόρο

Δηλώσεις πριν από το παιχνίδι της τετάρτης έκανε ο προπονητής του ΑΡΗ στα κανάλια της nova

Για τις ευχές του για τη νέα χρόνια:
«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ειδικά σε μια τέτοια περίοδο με την πανδημία, το πρώτο που χρειαζόμαστε είναι αυτό. Σε ότι αφορά την ομάδα μας, να βελτιωνόμαστε κι’ άλλο και να εξελιχθούμε περισσότερο για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Για το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα των παικτών με τον κορωνοϊό και τα κρούσματα:
«Είναι μια περίοδος που έχουμε ξαναζήσει, από την αρχή της πανδημίας. Δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε κάτι που μπορείς να ελέγξεις. Προσπαθούμε να παίρνουμε όλοι ότι προφυλάξεις είναι δυνατόν να πάρουμε. Έχουμε αρκετά παιδιά τα οποία ταλαιπωρούνται με κορωνοϊό, θα δούμε τι θα συμβεί».

Για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι προπονητές, έχοντας να διαχειριστούν πολλές απουσίες λόγω του κορωνοϊού:
«Δεν είναι καθόλου εύκολο και ειδικά όταν κάθε δύο ημέρες βγαίνει ένα καινούριο κρούσμα. Πρέπει να κάνεις ένα νέο σχεδιασμό για το επόμενο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε έως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μην έχουμε άλλη απώλεια και να συγκεντρωθούμε για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν άλλα προβλήματα εκτός από αυτά των κρουσμάτων ενόψει του Παναθηναϊκού:
«Ναι, υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Έχουμε δύο περιπτώσεις που θε περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή. Συν τα παιδιά που νοσούν και απουσιάζουν».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, με μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Θα δούμε μέχρι το τέλος τι απώλειες θα έχουμε και πως θα μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Λεωφόρου».

Για την κρισιμότητα του αγώνα:
«Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα τα οποία είναι όλα κομβικά».

Για την μεταγραφική περίοδο που ξεκίνησε και το τι να αναμένει ο κόσμος:
«Νομίζω το είχαμε ξαναπεί. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει κινήσεις για να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση. Περιμένουμε πως θα υπάρχει ενίσχυση και από εκεί και πέρα όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε».

You may also like

Στο Ίδρυμα «Άγιος Παντελεήμων» Χατζηδάκης -Μιχαηλίδου

Το μεγαλύτερο προνοιακό ίδρυμα του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας