Μάκης Στεργίου: νέος υποψήφιος για τη Θεσσαλονίκη

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
387

Νέο «γαλάζιο» αντάρτικο στη Βόρεια Ελλάδα προμηνύεται στον ορίζοντα

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης κατέθεσε επίσημα ο επιχειρηματίας, Μάκης Στεργίου, με το συνδυασμό «Συμμαχία πολιτών για τη Θεσσαλονίκη μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συμπληρώθηκαν περίπου τρεισήμισι χρόνια από την ημέρα που οι Θεσσαλονικείς με την ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στα χρόνια αυτά φρόντισα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν. Δεν περιορίστηκα σε μια στείρα αντιπολιτευτική τακτική. Στήριξα κάθε ενέργεια της διοίκησης του Δήμου που ήταν προς το συμφέρον των Θεσσαλονικέων όμως αντιστάθηκα σε όλες εκείνες τις αποφάσεις που υπονόμευαν το συμφέρον της πόλης και των ανθρώπων της. Έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου όσες φορές η ανεπάρκεια των διοικούντων οδηγούσε τους Θεσσαλονικείς σε απόγνωση. Ένωσα τη φωνή μου με τη φωνή του λαού για να ζητήσω μια πόλη ανθρώπινη, ασφαλή, καθαρή, σύγχρονη.

Η φωνή του λαού δεν εισακούστηκε. Δυστυχώς, η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις της προς τους Θεσσαλονικείς. Περιορίστηκε σε έργα – πυροτεχνήματα που στέρησαν από την πόλη σημαντική πρόοδο. Φτάνει πια!

Στις προσεχείς εκλογές δηλώνω παρών. Είμαι διαθέσιμος να εξυπηρετήσω το συμφέρον των συμπολιτών μου. Καλώ σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις που πιστεύουν σε μια άλλη Θεσσαλονίκη. Πέρα και πάνω από τα κόμματα μπορούμε να παραγάγουμε ουσιαστικό έργο για τον τόπο μας δίνοντας λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Κάνω την αρχή για να δημιουργηθεί μια συμμαχία πολιτών που θα προασπίσει τα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης και θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη».

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού