Λοβέρδος: ήρθε η ώρα της επιστροφής;

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
496

Υπόγειες διαβουλεύσεις στην Κεντροαριστερά με φόντο τις ευρωεκλογές

«Δεν ξανασκέφτομαι τους 58, διότι δεν είναι ο χώρος. Και σε χθεσινή μου συνέντευξη επέμεινα σ’ αυτό που εξέφρασα από την πρώτη στιγμή: να συγκλίνουν οι δυνάμεις του χώρου χωρίς να έχουν την ανάγκη μεσολαβητών και αυτών που θα είναι ενδιάμεσοι, είτε κατά παράκληση κάποιου είτε αυτοκλήτως», σχολίασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ο επικεφαλής της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε ένα βήμα περαιτέρω, τονίζοντας ότι «δεν θα έβλεπα αρνητικά την πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να δω τι είναι, γιατί έγινε ονομαστική αναφορά στη «Νέα Ελλάδα» και σε εμένα προσωπικά. Οπότε, δεν θα την απέκλεια. Αντιθέτως, αν ήταν κάτι να πω πριν εισηγηθώ στο κόμμα μου πριν το σκεφτώ, θα έλεγα ότι το βλέπω θετικά», γεγονός που εντείνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Μόνο ο Ανδρέας»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου έρχονται να επιβεβαιώσουν το καλό κλίμα που υπάρχει για τον επικεφαλής της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμησή του για τον συνάδελφό του, συνταγματολόγο, με τον οποίο έδωσαν από κοινού τη μάχη του 2007. Έχει, άλλωστε κατά καιρούς εκμυστηρευτεί σε στενούς του συνεργάτες ότι θα τον ενδιέφερε να γυρίσει «ο Ανδρέας», ενώ η επικοινωνία μεταξύ των 2 ανδρών δεν έλειψε όλο αυτό τον καιρό.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού