Λαφαζάνης: «δεν έκανα καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
345

Για ανακριβή και ανυπόστατα δημοσιεύματα κάνει λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προκειμένου να απαντήσει σε «ανακριβή και ανυπόστατα δημοσιεύματα».

Αναλυτικά, η δήλωση του βουλευτή:

«Ορισμένα δημοσιεύματα που ερμηνεύουν τα όσα είπα στην παρέμβασή μου στον Κεραμεικό και με φέρουν να έχω κάνει επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να ισχυρίζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν, δεν διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, είναι παντελώς ανυπόστατα.

Αυτό που ανέφερα στην ομιλία μου και ακούστηκε σε εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, είναι ότι χρειάζεται ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας , πράγμα άλλωστε που επιχειρεί οργανωμένα το κόμμα μας.

Δεν έκανα, επίσης, καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφεται, αντίθετα, τόνισα θετικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς κανένα εφησυχασμό και καμιά υποχώρηση στους αντιπάλους, ενώ υπογράμμισα για άλλη μια φορά την πάγια Συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πρόκειται να συμπράξουμε με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ”.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού