Καμμένος: Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
517

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Δεσμευόμαστε, και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο. Και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει και με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος.

«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Είναι χωρίς αμφιβολία πλέον αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα. Ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και κατήγγειλε ότι στη Σύνοδο των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης, «ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε. Εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από το κείμενο το οποίο συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το οποίο ενεκρίθη από τη Βουλή των Ελλήνων και με τη δική μας συμμετοχή ομόφωνα».

Σε ερώτημα σχετικά με το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικού σκοπού ο κ. Καμμένος απάντησε: «Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού είναι αυτό που επιδιώκουν εκείνοι που κάνουν το πραξικόπημα, αυτοί που θέλουν να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση με μια κυβέρνηση ημετέρων. Αυτό που να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει είναι ότι θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί στην Ελλάδα η διαφθορά και αυτό το σύστημα των ολιγαρχών. Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ. Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που παίρνανε χρήματα από την ΕΕ δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίππη προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων. Με απόφαση της Κυβέρνησης και το υπουργού του Συντονισμού του κ. Φλαμπουράρη, ο υφυπουργός ο κ. Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το συντονισμό για τη διαφθορά μεταξύ όλων των υπουργείων. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,