“Τα κόμματα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας”

“Τα προβλήματα δε θα τα λύσουν με ρόπαλα και με κλωτσιές οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής”

Δρόμους για νέα βία και εκτροπές ανοίγουν όσοι ακολουθούν τον μονοπάτι ου ρατσισμού, της βίας και της ξενοφοβίας, πιστεύει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Τα προβλήματα δε θα τα λύσουν με ρόπαλα και με κλωτσιές οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και υπογραμμίζει πως η δημοκρατία δεν μπορεί να μένει απαθής και αδρανής απέναντι σε δηλωμένους εχθρούς της.

Για το «συνωστισμό» υποψηφίων για τη δημαρχία της Αθήνας θεωρεί πως αποτελεί απόδειξη ης κρίσης του πολιτικού συστήματος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα βρεθεί απέναντι σε όλους όσοι θέλουν να μπλέξουν τους δήμους στην κομματική αριθμητική.

Μιλώντας για την πρωτοβουλία των πέντε, που έχει αναλάβει μαζί με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Βόλου και Ιωαννίνων, ο Γιώργος Καμίνης κάνει λόγο για βαθύτατα πολιτική πρωτοβουλία προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει βασική αιχμή ενός μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,