Ιωαννίδης: Ένας coach για την Μακεδονία

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
518

Εφευρετικός ο τίτλος της ιστοσελίδας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Στο διαδίκτυο «ανέβηκε» από σήμερα, Πέμπτη, η νέα ιστοσελίδα του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.coachformacedonia.gr.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επέλεξε τον πρωτότυπο αυτό τίτλο, προκειμένου να χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία το προσωνύμιο «κόουτς», που τον συνοδεύει εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε, έτσι τον προσφωνούν οι περισσότεροι πολίτες που τον συναντούν καθημερινά και συνομιλούν μαζί του.

Παράλληλα, το «κόουτς» σηματοδοτεί στοιχεία και της πολιτικής του φυσιογνωμίας. «Ένας κόουτς δουλεύει πάντα για την ομάδα. Επιλέγει και συγκροτεί μια ομάδα με ανθρώπους συνεργάσιμους, οι οποίοι βάζουν το ‘’εμείς’’ πάνω από το ‘’εγώ’’ και στη συνέχεια, με καλή στρατηγική και σωστή τεχνική, κερδίζει τις μάχες», τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση της νέας διαδικτυακής του ταυτότητας ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Οι επισκέπτες στο νέο ιστότοπο του Γιάννη Ιωαννίδη θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Παράλληλα, μπορούν να διαβάσουν τις συνεντεύξεις που ο ίδιος έχει δώσει σε έντυπα και διαδυκτιακά ΜΜΕ, καθώς και να παρακολουθήσουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις περιοδείες του Γιάννη Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία.

You may also like

Μια θεά με σαγηνευτική φωνή και αέρινες κινήσεις»

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια έφυγε από την