Θεσσαλονίκη: Στις κάλπες οι έμποροι

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
375

Την εκτίμηση ότι τελικά ο εμπορικός κόσμος στο νομό Θεσσαλονίκης δεν θα ψηφίσει υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων για 52 Κυριακές τον χρόνο διατύπωσε,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) Κώστας Χαντζαρίδης.

“Καφενεία, ζαχαροπλαστεία και πολυεθνικές επιθυμούν να δουλεύουν όσες Κυριακές τους επιτρέπει ο νόμος, όμως ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης δεν είναι διατεθειμένος να πλαισιώσει διακοσμητικά τη λειτουργία τους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαντζαρίδης.

Ο εμπορικός κόσμος της Θεσσαλονίκης ψηφίζει, σήμερα και αύριο, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου αλλά και για το εάν επιθυμεί τη λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο, με αφορμή τις σχετικές εξαγγελθείσες προθέσεις της κυβέρνησης.

Σε ό,τι αφορά την εκλογή νέας διοίκησης στον ΕΣΘ, καθώς και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Ελεγκτικής Επιτροπής, υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ο Συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο σε Δράση”, με επικεφαλής τον Παντελή Φιλιππίδη, Α’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Χαντζαρίδης δίνει, με θέρμη, ψήφο εμπιστοσύνης στον επικεφαλής του μοναδικού συνδυασμού, τονίζοντας ότι “είναι αποτελεσματικός και γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τον Εμπορικό Σύλλογο”.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των ταμειακά τακτοποιημένων εγγεγραμμένων στο μητρώο του ΕΣΘ ανέρχεται σε 1480 άτομα και, όπως επεσήμανε ο κ. Χαντζαρίδης, η προσέλευση από το πρωί είναι συνεχής και αυξανόμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία διεξάγεται, σήμερα, από το πρωί μέχρι και τις 7 το βράδυ και ολοκληρώνεται αύριο στις 9:30 μ.μ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός