Θεσσαλονίκη: Σοκολατένιες φωτογραφίες!

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
297

Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη σοκολάτα, προκηρύσσει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την δημιουργία μίας μεγάλης ομαδικής έκθεσης σε χώρους του Εργοστάσιου – Μουσείου Σοκολάτας, στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, ενώ δεν τίθεται περιορισμός ως προς το ύφος, το περιεχόμενο και τα λοιπά χαρακτηριστικά ή δομικά στοιχεία των φωτογραφιών, που θα υποβληθούν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να στείλουν έως τις 13 Αυγούστου τις φωτογραφίες τους (αποστολή με email, αρχεία jpeg, με μέγεθος περίπου 10Χ15 cm, στα 300 dpi) στο katselis@the.forthnet.gr. Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον Επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, Εικαστικό – Φωτογράφο και μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας του εργοστασίου – μουσείου σοκολάτας με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για έξι ολόκληρους μήνες.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός