Θεσσαλονίκη: σειρά ομιλιών για το μετρό

- in ΓΥΝΑΙΚΑ
625

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Σειρά ομιλιών και τοποθετήσεων των υπεύθυνων φορέων, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να ζητηθεί η άμεση λύση των προβλημάτων κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ο Ροταριανός όμιλος Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «αδικαιολόγητα αλλά και επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος όλων των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο», αναφορικά με τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του έργου.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης (πλατεία Φαναριωτών 2), την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, στις 21.00, με ομιλητή τον Στράτο Σιμόπουλο, γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Η ομιλία θα έχει ως θέμα: «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Αλήθειες και ψέμματα», ενώ θα προβληθούν και έγχρωμες διαφάνειες του έργου.

Επίσης, στις 4 Φεβρουαρίου, στις 21.00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και μέλους του ΔΣ της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», Κωνσταντίνου Ζέρβα, καθώς και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Σε όλες τις ομιλίες – συζητήσεις για το μετρό θα προσκληθούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αναστάσιος Κονακλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωστής Χατζαρίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μανδρίνος.

Εισηγητής και συντονιστής των θεμάτων που θα αναπτυχθούν θα είναι ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Ασπασίδης, πρώην νομάρχης και αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης.

You may also like

Χάρι και Mέγκαν στο Spotify

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός