«Θα προτιμούσα πρόσωπο από την κεντροαριστερά για υποψήφιο ΠτΔ»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
364

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος μιλά στο Κόκκινο για τις δηλώσεις Σόιμπλε κατά της Ελλάδας, τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης στην Ευρώπη και τα σενάρια για τη προεδρική εκλογή. «Θα μπορούσα να αντιστρέψω και να πω λυπάμαι για τους υπουργούς οικονομικών και τη κυβέρνηση της γερμανίας αλλά δεν θα το πώ» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Κάλεσε τον γερμανό υπουργό οικονομικών και τη κυβέρνηση της Α. Μέρκελ να κατανοήσουν πως «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να εκβιάζεται αυτή τη στιγμή γιατί απέδειξε περίτρανα με τη ψήφο του οτι σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμποδιστεί απο το να ανακτήσει τη εθνική του ανεξαρτησία και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει οι δανειστές στο λαιμό του».

«Όπως ο λαός παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του και όσο η ελληνική κυβέρνηση ταυτίζεται με αυτό, δεν πρόκειται να βγούμε χαμένοι» πρόσθεσε σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση.

«Θα προτιμούσα πρόσωπο απο την κεντροαριστερά για υποψήφιο ΠτΔ» δήλωσε ο Μ. Γλέζος αναφερόμενος στη προεδρική εκλογή χωρίς ωστόσο να εκφράζει προσωπική ένσταση για τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί και προέρχονται απο το χώρο της κεντροδεξιάς.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού