Θάνατος για τη ΔΗΜΑΡ να γίνει συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
372

«Πολιτικά απογοητευμένος» από τις αρνητικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς ο Σπύρος Λυκούδης

Θάνατο της προσπάθειας που κάναμε πριν από δυο χρόνια για τη δημιουργία μιας σύγχρονης Αριστεράς θα αποτελέσει η επιδίωξη να μπει η ΔΗΜΑΡ στη βουλή ως συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ. Λυκούδης, ανέφερε επίσης πως αν η «Πρωτοβουλία των 58» μετατραπεί σε μια κίνηση κάλυψης της πτώσης του ΠΑΣΟΚ, τότε τον ίδιο δεν τον εκφράζει.

Διευκρίνισε δε, ότι πήγε στην εκδήλωση των «58» στο Περιστέρι ως ακροατής, γιατί εκεί είναι πολλοί φίλοι του που συμπορεύτηκε μαζί τους 40 χρόνια, καλά έκανε και πήγε και θα ξαναπάει.

Δήλωσε επίσης «πολιτικά απογοητευμένος» από τις αρνητικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς η πλειοψηφία του κόμματός μου δεν υιοθέτησε τη δική μου άποψη να προχωρήσουν όλες μαζί οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς στη δημιουργία του ενιαίου φορέα, και υιοθετήθηκε η άποψη να περάσει μέσα από τη ΔΗΜΑΡ και όχι απο μια γενικότερη σύμπραξη η δημιουργία ενός φορέα προοδευτικής προοπτικής, κάτι που εγώ δεν το πιστεύω».

Πηγή: skai.gr

You may also like

ΣΥΡΙΖΑ: Μια ιστορική δημοκρατική τομή Ο «Κλεισθένης Ι»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Με την