Η ΠΑΣΕΓΕΣ στη Χαριλάου Τρικούπη

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
521

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος. Μετά τη συνάντησή τους η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Το μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί σε καταστροφικά, ισοπεδωτικά και επώδυνα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες. Διαφωνούμε με αυτά. Η αναβολή ψήφισης της σχετικής διάταξης που ζήτησαν και οι βουλευτές μας, δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουν άλλες λύσεις. Μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε ισοδύναμα μέτρα που θα αμβλύνουν τις επιπτώσεις. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα όμως θα πάρουμε πρωτοβουλίες γιατί χρειάζεται να σχεδιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

ΤΖ. ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ: Ενημερώσαμε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά, με πλήρη τεκμηρίωση για το τι θα συμβεί αν ψηφιστούν αυτά τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση. Θα φτάσει το εισόδημα το αγροτικό περίπου 200 ευρώ το μήνα. Αν η γεωργία είναι μια από τις δυο-τρεις γαλακτοφόρες αγελάδες και ψηφιστούν αυτά τα μέτρα, αυτά τα μέτρα θα σκοτώσουν τη πιο γαλακτοφόρο αγελάδα που έχει η χώρα μας, που στηρίζει την πατρίδα μας.

Ζητάμε λοιπόν από το ΠΑΣΟΚ, από την κ. Γεννηματά, να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να βρούμε δρόμους που θα μπορέσουν να κρατήσουν τη γεωργία όρθια.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού