«Ευχόμαστε όλοι και στηρίζουμε να πετύχει η Ελλάδα μια καλή συμφωνία»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
544

«Αν πετύχει όντως ο πρωθυπουργός καλύτερη συμφωνία, η οποία θα ανακουφίζει τον Έλληνα πολίτη, γιατί να είμαστε αντίθετοι; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θα τη χειροκροτήσουμε και με γενναιοφροσύνη. Καμία μεμψιμοιρία δεν υπάρχει από τη ΝΔ. Η ΝΔ επισημαίνει τους κινδύνους και μπορώ να σας πω, χαίρεται για τη ρεαλιστική στροφή που δείχνει η κυβέρνηση Τσίπρα τον τελευταίο καιρό» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπογραμμίζει: «Αν πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια τέτοια στροφή προς τον ρεαλισμό, που θα κάνει πιθανή τη συμφωνία με την Ευρώπη, η ΝΔ μόνο χαρούμενη μπορεί να είναι. Το ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις θέσεις της ΝΔ είναι δυνατόν να λυπεί τη ΝΔ; Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τόσο των διαπραγματεύσεων όσο και τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή. Αυτή τη στιγμή, έχουμε μια φρέσκια κυβέρνηση, κάνει την προσπάθειά της, της ευχόμαστε καλή επιτυχία, θα περιμένουμε το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ μετά την ήττα στις εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης απαντά: «Η ΝΔ πρέπει να μείνει με ψυχραιμία ενωμένη, ώστε να δει πού θα καταλήξει το πράγμα ως προς τη συμφωνία. Ό,τι καλό υπάρχει, να είστε βέβαιοι ότι θα το υποστηρίξει, ό,τι είναι επικίνδυνο και ενάντια στις ιδεολογικές μας αρχές θα το αναδείξει».

Σχετικά με το θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, θέμα που θέτουν ορισμένοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει: «Όλα στη ζωή πρέπει να έρχονται στην ώρα τους. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας αυτή τη στιγμή στη ΝΔ».
Πηγή: ΑΜΠΕ

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,