«Εταίρος εθνικής ευθύνης το ΠΑΣΟΚ»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
560

Περίσκεψη και σωφροσύνη στην επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσουν, ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος σε ομιλία του στη Ρόδο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να γίνει κανένα βήμα προς τα πίσω και να εξανεμιστούν έτσι οι θυσίες των Ελλήνων.

Για τον λόγο αυτόν, στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα της εθνικής συναίνεσης που θα οδηγήσει, όπως υποστήριξε, στην πολιτική σταθερότητα, συνδέοντάς την μάλιστα με το θέμα του τουρισμού, αφού όπως είπε η αβάσιμη συζήτηση για το ευρώ, τον επηρεάζει καθοριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «δεν πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο εκλογών, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για τη χώρα», χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ ως εταίρο εθνικής ευθύνης και εγγυητή της σταθερότητας. «Έχουμε καθαρές θέσεις και οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν σωστά και να μην κάνουν εσφαλμένες πολιτικές επιλογές» δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δέχτηκε ανυπόφορες πιέσεις για την κατάργησή τους, προσθέτοντας ότι έχουν χαραχτεί «κόκκινες γραμμές» πλέον για το θέμα.

You may also like

Από σήμερα, τα δωρεάν self-test για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη,