Επιστολή-απάντηση στον Ανδρέα Παπαδόπουλο

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
554

Ο «εκσυγχρονιστής», Χρήστος Δρούζιας απαντά στο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ

Αντιδράσεις στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του πρώην Εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς στην εκδήλωση των «58». «Όποιος ενδεχομένως επιθυμεί να προσέλθει στη ευρύτερη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, οφείλει να σέβεται τα πρόσωπα, την ιστορία και τους συμβολισμούς» αναφέρει σε επιστολή του ο Χρήστος Δρούζιας, στέλεχος με καταβολές στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ και μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, η επιστολή Δρούζια:

“Σε ομιλία του σε εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μαζέψει στους κόλπους του νοσταλγούς της δεκαετίας του 80 – δηλαδή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για λάθος που έγινε εν τη ρύμη του λόγου του. Διότι αποκλείεται, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ να προσπερνά τόσο εύκολα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ο ηγέτης που σφράγισε την πορεία της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα στη χώρα μας.

Μπορεί εκείνη την εποχή να ήμασταν αρκετοί εξ’ ημών μικροί σε ηλικία, αλλά δεν επιτρέπεται σήμερα να μη γνωρίζουμε, να μην έχουμε διαβάσει ή ακούσει.

Αυτή η περίπτωση όμως αναδεικνύει ένα ευρύτερο ζήτημα. Όποιος ενδεχομένως επιθυμεί να προσέλθει στη ευρύτερη δημοκρατική προοδευτική παράταξη, οφείλει να σέβεται τα πρόσωπα, την ιστορία και τους συμβολισμούς.

Ευελπιστώ ότι ο κ. Παπαδόπουλος θα προβεί στην αυτονόητη αλλά αναγκαία διόρθωση”.

Δρούζιας Χρήστος

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού