Ενότητα «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
428

Μήνυμα συναίνεσης και ενότητας «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Στα μεγάλα και τα σημαντικά, και εν όψει της υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος και του συμφέροντος του τόπου, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες πέρα και έξω από τις οποιεσδήποτε πολιτικές τους διαφορές» ανέφερε ο κ.Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στη μνήμη του Ανδρέα Χριστοδουλίδη (ΑΠΕ-ΜΠΕ), στο πλαίσιο της οποίας το κτήριο του Πρακτορείου μετονομάστηκε σε Μέγαρο «Ανδρέα Χριστοδουλίδη».

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης δίδαξε τη συναίνεση κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσέθεσε ότι η αξιοποίηση όλων, είναι κάτι το οποίο οφείλουμε να μην το ξεχνάμε ποτέ.

Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος σημείωσε ότι τιμάμε αναδρομικά σήμερα τη μνήμη του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, αλλά παρατήρησε ότι « θα ήταν καλύτερα όμως όταν είναι στις καλύτερες στιγμές τους και μπορούν να προσφέρουν, τότε ακριβώς να τους δίνουμε τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που μπορούν. Αναδρομικές συγγνώμες δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε ότι ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης δίδαξε, επίσης, την αλήθεια στη δημοσιογραφία και οραματίστηκε, στις δυο θητείες του, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ως έναν οργανισμό που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και μεταφέρει την έννοια της είδησης και της αλήθειας έξω από τα σύνορα της Ελλάδος.

You may also like

Υπογράφεται η συμφωνία για 18 Rafale από τη Γαλλία

Με μια ιστορική αναφορά στον ορισμό του προϋπολογισμού